Makrela filety v olivovom oleji - Franz Josef Kaiser
Makrela filety v olivovom oleji - Franz Josef Kaiser
Makrela filety v olivovom oleji - vysoko kvalitné filety z morského lovu
Makrela filety v olivovom oleji sú konzervované makrely naložené v olivovom oleji. Sú to filety vysokej kvality, pochádzajú z lovu v mori a sú výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ktoré sú dôležité pre správne fungovanie organizmu. Filety sa výborne hodia na obohatenie šalátov, do nátierok alebo priamu konzumáciu. Ide o poctivý produkt bez obsahu konzervantov, pridaného cukru alebo lepku.
Makrela filety v olivovom oleji a ich výhody
- sú to filety vysokej kvality
- ide o zdroj omega-3 mastných kyselín
- pochádzajú z lovu v mori
- hodia sa do šalátov alebo nátierok
Zloženie
Makrela (Scomber japonicus alebo Scomber scombrus) - filety, olivový olej 39 %, jedlá soľ, prírodná papriková aróma.
Tabuľka nutričných hodnôt
| Nutričné hodnoty | 100 g |
|---|---|
| Energetická hodnota | 1548 kJ / 375 kcal |
| Tuky | 37,7 g |
| z toho nasýtené tuky | 1,6 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bielkoviny | 9 g |
| Soľ | 1,6 g |
Upozornenie
Alergény: makrela.
Naposledy navštívené


